REERS

Sastanak predstavnika RERS-a sa predstavnicima USAID Misije u BiH i predstavnicima USAID Misije u Jermeniji

25.10.2019.

U prostorijama Regulatorne komisije za enegetiku Republike Srpske u Trebinju, održan je sastanak predstavnika Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske sa predstavnicima USAID-a Misije u Bosni i Hercegovini i predstavnika USAID Misije u Jermeniji, a na inicijativu Sektora za energiju i infrastrukturu USAID-ovog Biroa za Evropu i Evroaziju u Vašingtonu.

Na sastanku su razmjenjene i informacije i mišljenja o praksama u regulaciji energetskog sektora u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, dosadašnjim i planiranim aktivnostima koje se sprovode u okviru različitih projekata USAID-a, tržištu električne energije i rirodnog gasa, kao i o planiranim aktivnostima u budućem periodu. Predstavnica USAID misije iz Jermenije je upoznala prisutne i sa trenutnim razvojem tržišta električne energije u Jermeniji.

U timu USAID-a koji je bio prisutan na sastanku su bili: gospodin Endrju Boegel, direktor ekonomskog odjeljenja USAID-a u BiH, gospođa Ankica Gavrilović, USAID projekt menadžer i gospođa Marina Vardanian iz USAID Misije iz Jermenije.

Copyright © 2024