REERS

Састанак представника РЕРС-а са представницима УСАИД Мисије у БиХ и представницима УСАИД Мисије у Јерменији

25.10.2019.

У просторијама Регулаторне комисије за енегетику Републике Српске у Требињу, одржан је састанак представника Регулаторне комисије за енергетику Републике Српске са представницима УСАИД-а Мисије у Босни и Херцеговини и представника УСАИД Мисије у Јерменији, а на иницијативу Сектора за енергију и инфраструктуру УСАИД-овог Бироа за Европу и Евроазију у Вашингтону.

На састанку су размјењене и информације и мишљења о праксама у регулацији енергетског сектора у Републици Српској и Босни и Херцеговини, досадашњим и планираним активностима које се спроводе у оквиру различитих пројеката УСАИД-а, тржишту електричне енергије и риродног гаса, као и о планираним активностима у будућем периоду. Представница УСАИД мисије из Јерменије је упознала присутне и са тренутним развојем тржишта елeктричне енергијe у Јерменији.

У тиму УСАИД-а који је био присутан на састанку су били: господин Ендрју Боегел, директор економског одјељења УСАИД-а у БиХ, госпођа Анкица Гавриловић, УСАИД пројект менаџер и госпођа Марина Варданиан из УСАИД Мисије из Јерменије.

Copyright © 2024